Get Adobe Flash player
GreekSerbianEnglish (United Kingdom)

Επιχειρήσεις, συνεργάτες και δοκιμαστές συμφωνούν : Τα προϊόντα της F-Secureδεν έχουν προηγούμενο

 

 

Ελσίνκι, Φινλανδία – 17 Φεβρουαρίου 2015: Η F-Secureκέρδισε το βραβείο BestProtectionαπό το Ινστιτούτο AV-TESTκαι έγινε ο μόνος κατασκευαστής στην ιστορία αυτού του περίβλεπτου βραβείου που κερδίζει αυτή την τιμή τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Η τεχνολογία που υπάρχει στο F-SecureClientSecurityτο οποίο κέρδισε το βραβείο BestProtection2014 μετά από μία χρονιά με εντυπωσιακές επιδόσεις, εφαρμόζεται επίσης στο ServerSecurityγια να παρέχει κορυφαία προστασία σε όλες τις λύσεις F-Secure.

 

“Από το 2011, το προϊόν ασφάλειας της F-Secureαποτελεί μία εγγύηση υψηλής προστασίας σε εταιρικά περιβάλλοντα,” αναφέρει ο AndreasMarx, CEOτων AV-TEST. Το ινστιτούτο, ένας ηγέτης διεθνής και ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών ITασφάλειας και anti-virusέρευνας, απονέμει το βραβείο στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς για Windowsπροστασία. Τα προϊόντα δοκιμάζονται σχετικά με τον βαθμό προστασίας που παρέχουν τόσο από υφιστάμενες απειλές όσο από μολύνσεις κακολογισμικού που προκαλούνται από απειλές τύπου ‘zero-day’ από κακόβουλους ιστότοπους και emails.

 

“Το βραβείο AV-TESTδεν αποτελεί απλά η αξιολόγηση μιας στιγμής,” αναφέρει ο PekkaUsva, VicePresident, CorporateSecurityτης F-Secure. “Είναι βασισμένο σε μηνιαίους ελέγχους σ’ένα ολόκληρο έτος, οπότε ο νικητής πρέπει να παράγει με συνέπεια άψογα αποτελέσματα. Μετά από τέσσερα χρόνια στη σειρά, δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της συνεπής κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων μας, κάθε μέρα ξανά.”.

 

Aξιόπιστη προστασία των endpointsείναι ο πιο κρίσιμος σύνδεσμος μεταξύ της ασφάλειας κυβερνοχώρου και της παραδοσιακής εταιρικής ασφάλειας. Αλλωστε για την επίθεση σε μία εταιρική υποδομή ο επιτιθέμενος πρέπει να έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα στα εταιρικά συστήματα. Για χρόνια η αιχμή του δόρατος της προσπάθειας μας έχει υπάρξει η πρόληψη του συμβάντος της πρώτης μόλυνσης, σταματώντας έτσι APTκαι άλλους επιτιθέμενους του κυβερνοχώρου ακόμα πριν ξεκινούν.

 


Το F-SecureClientSecurityπεριφρουρεί τα εταιρικά desktopsκαι laptopsμε τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων που προστατεύει τόσο από γνωστό κακολογισμικό, όσο από νέες αναδυόμενες απειλές. Ενσωματώνει antivirus, firewall, antispyware, και σάρωση για rootkits, και επί πλέον προστασία περιήγησης για την ανίχνευση και την παρεμπόδιση κακόβουλων ιστοσελίδων. Η προηγμένη μηχανή DeepGuardτης F-Secureπαρέχει προστασία βασισμένη σε συμπεριφορά και ευριστικούς μηχανισμούς απέναντι σε αναδυόμενες στοχευμένες απειλές. Το ClientSecurityPremiumπεριλαμβάνει τον SoftwareUpdaterγια να εξασφαλίσει ότι λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές τρίτων είναι ενημερωμένες, κλείνοντας τρύπες ασφάλειας που διαφορετικά θα μπορούσαν να εκμεταλλεύονται.

 

Ικανοποιημένοι επιχειρηματικοί συνεργάτες και χρήστες

 

Δεν είναι μόνο η AV-Testπου αναφέρεται με ενθουσιασμό το F-Secure. Οι άνθρωποι που στηρίζονται σε αυτό για την προστασία της φήμης και της περιουσίας τους συμφωνούν. Το NetPromoterScore(NPS) είναι μία μέτρηση της αφοσίωσης πελατών

βασισμένη στην πιθανότητα ενός πελάτη ή συνεργάτη να προτείνει το προϊόν ή τις υπηρεσίες μιας εταιρείας.

 

Το συνολικό NPSτης F-Secureμεταξύ των συνεργατών μεταπωλητών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις έχει φτάσει σε μία εξαιρετική βαθμολογία – 9 από τους 10 συνεργάτες είναι ικανοποιημένοι ή εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την F-Secure. Μεταξύ των εταιρικών τελικών πελατών, το 48% δίνει στην F-Secureτην υψηλότερη βαθμολογία, όπου οι χρήστες εκτιμούν πιο πολύ από όλα την ευκολία αγοράς και ανανέωσης του προϊόντος, το επίπεδο προστασίας και τη συνολική κάλυψη των αναγκών τους.

 

“Συγχαίρουμε από καρδιάς ολόκληρη την ομάδα της F-Secureμε το βραβείο αυτό που δικαιούται απόλυτα”, σχολιάζει ο JosmaartenSwinkels, CEOτης InterEngineering– συνεργάτης διανομέας της F-Secureγια πολλά χρόνια. “Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται η αριστεία στο R&Dτης F-Secure, στην στρατηγική αλλά φυσικά επίσης στην ομαδική εργασία παραδίδοντας ποιοτικά προϊόντα και ποιοτική υποστήριξη όλα τα χρόνια, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμαστε μέρος της ομάδας αυτής”.

 

Το F-SecureClientSecurityείναι διαθέσιμο μέσω χιλιάδων έμπιστων συνεργατών παγκοσμίως.

 

Περισσότερεςπληροφορίες:

F-Secure Corporate Awards

F-Secure Client Security

AV-TEST GmbH

 

F-SecureSwitchonfreedom

HF-Secureείναι μια εταιρεία onlineασφάλειας και ιδιωτικότητας από την Φινλανδία.

Προσφέρουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως τη δυνατότητα να σερφάρουν το διαδίκτυο χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις τους, να αποθηκεύουν και να κοινοποιούν δεδομένα με ασφάλεια από τον κίνδυνο των onlineαπειλών. Είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε για την ψηφιακή ελευθερία. Γίνεται μέλος του κινήματος και στραφείτε στην ελευθερία.

 

f-secure.com| twitter.com/fsecure| facebook.com/f-secure

 

Στην Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και άλλες χώρες των Βαλκανίων, η F-Secure Corporation αντιπροσωπεύεται από την Inter Engineering από το 1997!