Η Inter Engineering έχει περάσει επιτυχώς όλους τους απαραίτητους ελέγχους και πλέον αποτελεί εγκεκριμένο προμηθευτή του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με σκόπο τον εκσυγχρονισμό & την ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ελλάδας, μέσω vouchers τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Τα vouchers καλύπτουν το 90% του κόστους και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 180.000.000 €.

Inter Engineering warns for a new threat circulating the Internet from Friday 10-12-2021. This is a ‘zero day’ threat which it aims at circumventing security measures without being spotted. The threat exploits a vulnerability in the Log4J Apache software library, which is used in most of the software products today. And that in turn means that all those products are vulnerable.

Η Inter Engineering θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση Beyond με θέμα το Industry 4.0 στις 14-16 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση σχεδιάστηκε με σκοπό να αναδείξει την πρόοδο της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης και πως αυτές θα βελτιώσουν δραματικά την καθημερινότητα μας.

Page 1 of 3

Active Care Support Service Overview

Health Check

We proactively perform periodic health checks in your environment

Virtual Replication

We replicate your environment for troubleshooting and reviewing changes

Remote Support

Our engineers connect remotely to your system for immediate support

Support engineer

You have your own personal support engineer

 Copyright © 2019. All rights reserved. Designed & Built by Inter Engineering.