Συμμετοχή της Inter Engineering στην διεθνή έκθεση Beyond

Η Inter Engineering θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση Beyond με θέμα το Industry 4.0 στις 14-16 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση σχεδιάστηκε με σκοπό να αναδείξει την πρόοδο της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης και πως αυτές θα βελτιώσουν δραματικά την καθημερινότητα μας.

Managed Security Services against modern cyber threats

Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία αναπόφευκτα πρέπει να εξελίσσεται και η κυβερνoασφάλεια. Για να μπορούν οι νέες τεχνολογίες να είναι αποδοτικές και να μας προσφέρουν αυτά για τα οποία σχεδιάστηκαν θα πρέπει να είναι και ασφαλείς. Μια πιθανή εισβολή σε κρίσιμα συστήματα μπορεί να αποβεί μοιραία για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης/εγκατάστασης.

Για το λόγο αυτό η Inter Engineering θα είναι παρούσα, με σκοπό να μοιραστεί την μακροχρόνια εμπειρία και τις γνώσεις της γύρω από την κυβερνοασφάλεια, τόσο σε επίπεδο απειλών όσο και σε επίπεδο λύσεων και υπηρεσιών. Επιπρόσθετα ο CEO της Inter Engineering, Josmaarten Swinkels, θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με την κυβερνοασφάλεια και το Industry 4.0.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας και να συζητήσουμε περί κυβερνoασφάλειας.
Θα μας βρείτε στο Booth No: C08f

Active Care Support Service Overview

Health Check

We proactively perform periodic health checks in your environment

Virtual Replication

We replicate your environment for troubleshooting and reviewing changes

Remote Support

Our engineers connect remotely to your system for immediate support

Support engineer

You have your own personal support engineer

Copyright © 2019. All rights reserved. Designed & Built by Inter Engineering.