Η Inter Engineering εγκεκριμένος προμηθευτής στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»

Η Inter Engineering έχει περάσει επιτυχώς όλους τους απαραίτητους ελέγχους και πλέον αποτελεί εγκεκριμένο προμηθευτή του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με σκόπο τον εκσυγχρονισμό & την ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ελλάδας, μέσω vouchers τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Τα vouchers καλύπτουν το 90% του κόστους και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 180.000.000 €.

Η Inter Engineering συμμετέχει στο πρόγραμμα ως προμηθευτής κατηγορίας 2 (κατασκευαστές, αντιπρόσωποι, διανομείς και εισαγωγείς) και προσφέρει λύσεις Κυβερνοασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεί τα παρακάτω παρέχοντας παράλληλα κορυφαία υποστήριξη τόσο presales όσο και after sales:

Endpoint Protection (cloud & on premises)

Data Loss Prevention (μ.α. για GDPR συμμόρφωση)

Cloud Collaboration Protection (Microsoft 365, Sharepoint) (κορυφαία ασφάλεια με budget MME)

Ως διανομέας, η πρωτοβουλία της Inter Engineering απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρίες πληροφορικής. Η Inter Engineering είναι έτοιμη να στηρίξει υφιστάμενους και νέους συνεργάτες οι οποίοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, επωφελούμενοι από τις μοναδικές και σύγχρονες λύσεις προστασίας μας.

Active Care Support Service Overview

Health Check

We proactively perform periodic health checks in your environment

Virtual Replication

We replicate your environment for troubleshooting and reviewing changes

Remote Support

Our engineers connect remotely to your system for immediate support

Support engineer

You have your own personal support engineer

 Copyright © 2019. All rights reserved. Designed & Built by Inter Engineering.